Μετά την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Αγγλία και τη Γαλλία, ο Παναγιώτης Ρέτσος θα γνωρίσει και την Ιταλία, αφού υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2023 με την Ελλάς Βερόνα. Με την ομάδα, δηλαδή, που έχει σχέση με τη χώρα μας όπως δείχνει το όνομά της και η οποία αποφάσισε να ανακοινώσει την απόκτησή του χρησιμοποιώντας την ελληνική γλώσσα στην ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Κάτι που είχαν κάνει οι Βερονέζοι και το περασμένο καλοκαίρι με τον προπονητή τους.

Ο Ρέτσος άρχισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον πούλησε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Έλληνας αμυντικός έπαιξε στη γερμανική ομάδα, στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Σεντ Ετιέν και τελικά επέστρεψε στη γερμανική ομάδα, από την οποία έφυγε τώρα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A.

Ο 23χρονος διεθνής στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2023 με την Ελλάς Βερόνα, η οποία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, γράφοντας πρώτα στα ελληνικά «καλώς ήρθες Πάνο» και στη συνέχεια στα ιταλικά και στα αγγλικά. Κάτι που δεν είναι πρωτόγνωρο για τους Βερονέζους, αφού και το περασμένο καλοκαίρι είχαν ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο γράφοντας «Ευσέβιος + Ελλάς».

Ο Ιταλός τεχνικός, τελικά, απολύθηκε νωρίς αφού η ομάδα δεν πήγαινε καλά, αλλά τώρα βρήκε ξανά αφορμή, την τέλεια αφορμή βασικά, για να… εξασκήσει ξανά τα ελληνικά της.