Η Λαμία ήθελε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Βόλος την πρώτη νίκη έπειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες. Καμία εκ των δύο ομάδων, τελικά, δεν πήρε αυτό που ήθελε, αλλά και οι δύο πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στους ουδέτερους, με το σκορ να γίνεται 0-2 στο 54′ και στη συνέχεια 2-2 στο 61′, σε ένα 7λεπτο που θα μπορούσαν να συμβούν ακόμη περισσότερα αν… δεν υπήρχαν τα δοκάρια.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι οι φιλοξενούμενοι θα ήταν αυτοί που θα είχαν τη μπάλα και οι γηπεδούχοι θα πρόσεχαν την άμυνα και θα έψαχναν τις αντεπιθέσεις. Αυτή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο 15λεπτο, για να έρθει ακριβώς μετά, στο 16′, η πρώτη ευκαιρία. Και ήταν δοκάρι για τη Λαμία σε κεφαλιά του Ελευθεριάδη μετά την εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά μετά, μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση του Κότνικ σε κοντινή προσοάθεια του Ρόμανιτς για να μη γίνει το 1-0, με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να είναι πιο επικίνδυνη.

Το γκολ, όμως, δεν το έβαλε αυτή αλλά η ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Αφού πρώτα, στο 23′, ο Κότνικ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Νούνες εντός περιοχής, ο Βόλος βγήκε μπροστά και στο 32′ έκανε το 0-1 με τον Φαν Βέερτ που βρέθηκε σε θέση για γκολ και το έβαλε.

Επέστρεψε από το 0-2 η Λαμία

Οι Θεσσαλοί είχαν το προβάδισμα και νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54′ αυτό φάνηκε ότι ήταν, πια, προβάδισμα νίκης, αφού το σκορ έγινε 0-2 με την κεφαλιά του Φαν Βέερτ (ξανά), μετά το κόρνερ του Νίνη. Γρήγορα, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν…

Η Λαμία βγήκε μπροστά και στο 57′ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Ελευθεριάδη από τον Νίνη, με τον Αραμπούλι να εκτελεί δύο λεπτά μετά και να μειώνει σε 1-2. Έτσι, οι γηπεδούχοι δεν πρόλαβαν να απογοητευτούν για το 0-2 και ήταν ξανά ζωντανοί, παραμένοντας τέτοιοι και μετά την απίστευτη ευκαιρία που έχασαν οι φιλοξενούμενοι για το 1-3 στο 60′ με την κεφαλιά του Φαν Βέερτ στο δοκάρι.

Και αφού ο Βόλος δεν στάθηκε τυχερός σε αυτή τη φάση ώστε να καθαρίσει τον αγώνα, στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στην επίθεση, ο Ρόμανιτς σέντραρε και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά βρήκε δίχτυα και έγραψε το 2-2! Μια εξέλιξη απρόσμενη αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις επτά λεπτά πριν είχε γίνει το 0-2, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν στη συνέχεια για τη νίκη, την οποία όμως δεν πήρε καμία εκ των δύο.

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46′ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46′ Τιρόνε), Ελευθεριάδης (76′ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Νούνες, Αραμπούλι (84′ Τσούκαλος).

Βόλος: Κότνικ, Ροσέρο (46′ Φερνάντες), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (85′ Γκιουλέν), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Όροζ (92′ Λογαράς), Φαν Βέερτ.