Την ανωτερότητα της Αντβέρπ και το δίκαιο του αποτελέσματος στο παιχνίδι στο Βέλγιο παραδέχθηκε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Τόμας Βατσλίκ, ο καλύτερος για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να κληρωθεί με τη Σεβίλλη στον επόμενο γύρο ο Ολυμπιακός. Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας, άλλωστε, είναι η πρώην ομάδα του Τσέχου τερματοφύλακα ο οποίος αγωνίστηκε εκεί για μία τριετία.

Οι δηλώσεις του Βατσλίκ:

«Από την αρχή το παιχνίδι ήταν υπέρ της αντίπαλου μας. Η Αντβέρπ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, έπαιξε με αυτοπεποίθηση. Είχε την κατοχή της μπάλας, εμείς αντίθετα δεν ήμασταν καλοί, ξεκινήσαμε άσχημα, δεν κερδίζαμε ποτέ τις δεύτερες μπαλιές, εκείνοι κάνανε πολλές ευκαιρίες, σκοράραρε και πολύ νωρίς. Γενικότερα ήταν πολύ καλοί και δικαίως κερδίσανε το παιχνίδι» δήλωσε αρχικά και στο ερώτημα, αν θα ήθελε για αντίπαλο στον νοκ-άουτ γύρο τη Σεβίλλη, την πρώην του ομάδα, ώστε να επιστρέψει, απάντησε:

«Ναι, θα ήθελα να παίξω με την Σεβίλλη, έχω το προαίσθημα και πιστεύω πως θα κληρωθούμε με τη Σεβίλλη, μίλησα και με τη γυναίκα μου πριν λίγο και μου είπε και εκείνη το ίδιο, ότι μάλλον θα κληρωθούμε με τη Σεβίλλη. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να επιστρέψω εκεί, να συναντήσω πρώην συμπαίκτες, ανθρώπους από το σταφ, τον κόσμο που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να αποχαιρετίσω καθώς στα τελευταία παιχνίδια παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών. Θα μπορέσω τώρα να πω ένα κανονικό, ένα όπως αξίζει στην ισπανική ομάδα αντίο και πραγματικά πιστεύω ότι θα πέσουμε με τη Σεβίλλη».

Εμβιλά: «Να μας γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote Tv έκανε και ο Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ δεν ήταν και εκείνος με τη σειρά του καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Αντβέρπ

«Όλα πήγαν άσχημα σήμερα. Όλοι ξέρουμε πως έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Παίξαμε χωρίς ένταση και δύναμη σε μία ευρωπαϊκή βραδιά, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει για την ομάδα μας» επεσήμανε και αναφορικά στην επερχόμενη κλήρωση τόνισε:

«Ξέραμε και ξέρουμε πως θα έρθουν δύσκολες ομάδες. Να μας γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι. Να παίζουμε πιο γρήγορα, πιο δυναμικά και πιο συγκεντρωμένα. Να αλλάξουμε ψυχολογία, νοοτροπία και το παιχνίδι μας. Ότι δεν κάναμε σήμερα δηλαδή».