Τις προσπάθειες για απόκτηση του Μοχάμεντ Νάγκι, εντείνουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα στείλουν άνθρωπό τους στην Αίγυπτο προκειμένου να αρχίσουν οι επαφές με την Αλ Αχλί.

Αρχικά η περίπτωση του Μοχάμεντ Νάγκι φαινόταν να είναι ενδιαφέρουσα, χωρίς ωστόσο οι «πράσινοι» να δείχνουν πως ήθελαν να μπουν δυνατά στο κυνήγι απόκτησής του. Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν, καθώς σύμφωνα με έγγραφο που έφερε στην δημοσιότητα το www.soccerplus.gr οι νταμπλούχοι αλλάζουν στάση και μπαίνουν πλέον δυνατά για τον Αιγύπτιο παίκτη. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός αφού αρχικά είχε κάνει μια ανεπίσημη πρόταση στην Αλ Αχλί για τον 26χρονο Αιγύπτιο, ενημέρωσαν τους ανθρώπους της ομάδας του, πως τις επόμενες ημέρες θα στείλουν ως εκπρόσωπό τους τον μάνατζερ, Γεράσιμο Ζαπατίνα, προκειμένου να προχωρήσει τις συζητήσεις. Απο τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, αλλά αξίζει να αναφερθεί πως στο σχετικό έγγραφο υπάρχει και η υπογραφή του Κώστα Αντωνίου.

Πρώτος σκόρερ στο Κόπα Άφρικα

Ο Νάγκι, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Αιγύπτου στην κατάκτηση του Κόπα Άφρικα στις αρχές του έτους. Αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια, όλα ως αλλαγή (συνολικά 173 λεπτά), σκοράροντας 5 φορές, με αποτέλεσμα να κερδίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά του στοιχεία, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και πίσω από τον σέντερ φορ, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στην δεξιά πλευρά. Κάτι που οδήγησε ομάδες όπως η Λιόν, η Φούλαμ, η Σάντερλαντ, η Σέλτικ, η Οσασούνα και η Ρεάλ Σοσιεδάδ να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή:gazzetta