Στο αν έρθει ο αποκλεισμός από τα τελικά του EURO 2016, να έχει γίνει έχοντας προσπαθήσει όλοι μέχρι το τέλος για την πρόκριση, στάθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ουγγαρία.

Ο μέσος της Κιέβο τόνισε πως όλοι ήθελαν τη νίκη, όμως είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν στα επόμενα ματς, πως θα είναι πάντα στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού και πως έπαιρναν δύναμη και ανέβηκε η ψυχολογία τους σταδιακα από τις αποδοκιμασίες των Ούγγρων φιλάθλων προς τους Μαγυάρους διεθνείς.

Αναλυτικά: «Θέλαμε το αποτέλεσμα σήμερα. Δυστυχώς δεν ήρθε, αλλά δεν πειράζει. Συνεχίζουμε. Έγινε μία κίνηση για να αλλάξουν τα πράγματα. Ο προπονητής αποφασίζει. Εγώ είμαι εδώ. Έπαιξα όσο μπορούσα και ελπίζω τα πράγματα από ‘δω και πέρα να είναι καλύτερα και με την ομάδα μου και με την Εθνική.

Είναι δύσκολο να προκριθούμε, αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα, νομίζω. Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε με αυτό τον τρόπο, να συνεχίσουμε έτσι. Αν έρθει η πρόκριση, έχει καλώς. Αν έρθει ο αποκλεισμός, τουλάχιστον να έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό.

Τις αποδοκιμασίες τις αντιληφθήκαμε στα 25-30 λεπτά που παίζαμε στο μισό γήπεδο. Ακούγαμε αυτό που γινόταν και παίρναμε δύναμη. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν έγινε τελικά».