Περήφανοι για τους εαυτούς τους, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ για την παρουσία τους στον των Rising Stars του All Star Weekend είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Παπανικολάου. Οι δύο συμπαίκτες στην Εθνική συμμετείχαν στην προπόνηση πριν τον αποψινό αγώνα γιορτή και πέρασαν αρκετές ώρες μαζί, σαν καλά φιλαράκια.

«Φέτος θα το απολαύσω περισσότερο. Στην ομάδα μας είμαι από τους λίγους δευτεροετείς, αν και είμαι νεότερος από τους περισσότερους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο άσος των Μπακς.

«Είναι πολύ ωραίο που είναι ο Παπανικολάου εδώ. Περάσαμε χρόνο μαζί, μιλήσαμε και λίγα ελληνικά. Είναι τιμή και για τους δυο μας να είμαστε εδώ», πρόσθεσε ο 20χρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Ο «Παπ», που μόλις πριν λίγες ώρες έμαθε για την πρόσκλησή του στον αγώνα, με τη σειρά του είπε: «Είναι καλό παιδί και σπουδαίος παίκτης. Ένα απίστευτο ταλέντο. Κάνει φοβερά πράγματα φέτος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε ξανά μαζί μετά την Εθνική ομάδα».

Ο Giannis αναφέρθηκε και στην αντίδραση του Ρέτζι Έβανς σε έναν απολαυστικό διάλογο που είχαν στον αγώνα των Μπακς με τους Νετς. «Με ρώτησε πόσο χρονών είμαι. Του απάντησα πως είμαι 20, αλλά εκείνη την ώρα δεν είδα την αντίδρασή του. Την είδα μετά σε βίντεο», τόνισε.

Ο Αντετοκούνμπο συνεχίζει, στο μεταξύ, τις προπονήσεις στα καρφώματα, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής θα διεκδικήσει το βραβείο στο σχετικό διαγωνισμό. «Δάσκαλός» του είναι ο αδερφός του, Θανάσης (θα λάβει μέρος στον αντίστοιχο διαγωνισμό του NBDL την Κυριακή), ο οποίος δείχνει σίγουρος για τον… μικρό. «Ο αδερφός μου θα κάνει θραύση στο διαγωνισμό καρφωμάτων», είπε.

Πηγή: sport-fm.gr