Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής την Τρίτη και τον γάμο του την Παρασκευή, ο Αργεντίνος εξτρέμ έκλεισε την εβδομάδα με την άφιξή του στην Αθήνα. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μάλιστα, βρέθηκαν και κάποιοι οπαδοί των πράσινων, δείχνοντας έτσι στον Παλάσιος ότι περιμένουν πολλά από αυτόν.

Η μεταγραφή του Αργεντίνου, άλλωστε, είναι αυτή που ενθουσίασε περισσότερο τους παράγοντες και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα όλοι να περιμένουν πλέον να το δουν στο γήπεδο, αφού θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους που ήταν στο αεροδρόμιο, ο Παλάσιος είπε τα εξής…

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου του είπα πως ήθελα να έρθω και θα ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου».

Για τους Αργεντίνους που είχαν αγωνιστεί στον παρελθόν στον Παναθηναϊκό και αν μπορεί να γίνει ηγέτης της ομάδας: «Έχω δει μερικούς παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θέλω να δώσω τα πάντα και να είμαι σύντομα έτοιμος να βοηθήσω».

Για τα ντέρμπι που θέλει να παίξει: «Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μεγάλα ντέρμπι. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, για να νικήσουμε θα δώσω δύο φορές τον καλύτερο εαυτό μου. Η αλήθεια είναι πως από όταν ήμουν στην Αργεντινή μου έρχονταν πολλά ωραία μηνύματα από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τους στόχους του: «Ξέρω πως ο σκοπός είναι να φέρω τον Παναθηναϊκό στο ψηλότερο επίπεδο, ξέρω πως έχουμε πολλούς παίκτες που είναι ηγέτες και εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».