Άγνωστες παραμένουν ακόμη η προθέσεις του Τζενάρο Γκατούζο όσον αφορά το μέλλον του. Το πρωί ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ δήλωνε θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς.

Αυτή τη στιγμή ο «Ρίνο» είναι μεταξύ των υποψηφίων και όχι ο πρώτος «εκλεκτός» του σκοτσέζικου συλλόγου, με την γυναίκα του (που είναι από τη Γλασκώβη) να μην είναι ενθουσιασμένη από τη ζωή στο Ηράκλειο.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Γκατούζο έχει αναλάβει ρόλο μεσάζοντα ανάμεσα στην πρώην διοίκηση των Κρητικών και των υποψηφίων επενδυτών.

Εντός της ημέρας ο δικηγόρος του Ιταλού, μαζί με τον οικονομικό διευθυντή των υποψήφιων επενδυτών από την Ιταλία θα βρίσκονται στο «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσουν το ματς με την Καλλονή.

Παράλληλα, σύντομα θα ολοκληρωθεί και ο οικονομικός έλεγχος που άρχισε μετά από την εκδήλωση του ενδιαφέροντος των Ιταλών, την ώρα που ο προπονητής του ΟΦΗ δηλώνει στους Βρετανούς ότι «και φυσικά θα ενδιαφερόμουν να εργαστώ εδώ». Κάτι δεν πάει καλά, αν και στον ΟΦΗ παρουσιάζονται καθησυχαστικοί γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: sport-fm.gr