Με 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Άρης στην Αθήνα για τον σημερινό (14/7, 21:00) φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Κώστας Μήτρογλου με την πιθανότητα παροχής αγωνιστικών λεπτών συμμετοχής από τον Άκη Μαντζιου. Ο έμπειρος επιθετικός έχασε σημαντικό μέρος της προετοιμασίας λόγω προβλήματος υγείας, δεν αγωνίστηκε στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας στην Αυστρία και κάνει προσπάθεια κάλυψης του χαμένου εδάφους.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Τζέιμς Τζέγκο ο οποίος πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μόσχας και προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς ούτως ώστε να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην πρεμιέρα (22/7) των επίσημων υποχρεώσεων απέναντι στην Αστάνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Cuesta, Denis Cesar de Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Matilla, Mancini, Jeggo, Sundgren, Benalouane, Hajrovic, Ganea, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

Πηγή: gazzetta.gr