Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τερματοφύλακα, καθώς είναι πολύ πιθανό να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι ο Ζοσέ Σα. Ένα από τα ονόματα που έχει προκρίνει ο Πέδρο μαρτίνς και βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων», είναι του Τόμας Βάλτσικ.

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ, που συνεχίζει με την εθνική του ομάδα στο Euro 2021 και πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις, έχει αρκετούς «μνηστήρες», αλλά αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν στο Λιμάνι. Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι βγήκε μια φημολογία από την Ιταλία, η οποία αναφέρει πως έχει ήδη συμφωνήσει με τη Νάπολι.

Ωστόσο, το θέμα δεν παρουσιάζεται τελειωμένο, αφού ο δημοφιλής ρεπόρτερ, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, τονίζει ότι δεν έχει ληφθεί ακόμα η οριστική απόφαση των «παρτενοπέι» για τον πρώην γκολκίπερ της Σεβίλλης, ο οποίος ψάχνει πλέον ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας γνώριζαν ακριβώς πώς έχει η κατάσταση, ενώ ήταν γνωστό ότι ο Τσέχος τερματοφύλακας έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Για τον λόγο αυτόν στον Ολυμπιακό δεν έχουν ιδιαίτερες ανησυχίες για το αν θα προχωρήσει το deal.