Η Αυστρία είναι, τελικά, η ομάδα που τερμάτισε στη 2η θέση του 3ου ομίλου, μετά το 1-0 επί της Ουκρανίας, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν… τελικός πρόκρισης και είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημά του, με τους Αυστριακούς να δείχνουν πιο απειλητικοί. Και όχι τυχαία, αυτοί ήταν που βρήκαν δίχτυα στο 21′ με την προβολή του Μπάουμγκάρτνερ, μετά το κόρνερ του Αλάμπα, για το 0-1. Γκολ στο οποίο θα μπορούσαν να απαντήσουν οι Ουκρανοί στο 29′, αλλά ο Γιάρμετσουκ δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ του Σαπαρένκο και την απόκρουση του Μπάχμαν.

Στο 33′ η Αυστρία έκανε αλλαγή αφού ο σκόρερ τραυματίστηκε αλλά δεν επηρεάστηκε και στο 42′ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Αρναούτοβιτς για το δεύτερο γκολ. Όπως έγινε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με την Ουκρανία να έχει αρκετά προβλήματα.

Η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο έπρεπε να βελτιωθεί πολύ αν ήθελε να έχει ελπίδες στο δεύτερο ημίχρονο για την ανατροπή, αλλά αυτό δεν έγινε και έτσι τα λεπτά περνούσαν με το σκορ στο 0-1 και με την ομάδα του Φράνκο Φόντα όλο και πιο κοντά στην πρόκριση. Την οποία, τελικά, πήρε, αφού κράτησε το αποτέλεσμα και έκλεισε ραντεβού με την Ιταλία στους «16».

Ουκρανία: Μπούστσαν, Καραβάεφ, Ζαμπαρνί, Ματβιένκο, Μικολένκο (85′ Μπιεσέντιν), Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο (68′ Μάρλος), Ζιντσένκο, Γιαρμολένκο, Μαλινόφσκι (46′ Τσιγκάνκοφ), Γιάρεμτσουκ.

Αυστρία: Μπάχμαν, Λάινερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Αλάμπα, Λάιμερ (72′ Ιλσάνκερ), Σλάγκερ, Γκρίλιτς, Ζάμπιτσερ, Μπάουμγκάρτνερ (33′ Σεπφ), Αρναούτοβιτς (90′ Καλάιτζιτς).