Ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας έκανε πάρτι με περισσότερα από 40 άτομα στη Μυτιλήνη, με αποτέλεσμα η αστυνομία να αρχίσει έρευνα.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας, οργάνωσε γιορτή σε σπίτι στην περιοχή Γέρας της Μυτιλήνης, παρουσία περισσότερα από 40 ατόμων. Δεν ήταν μόνο αυτό, όμως, αλλά και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρχε μουσική και βεγγαλικά, με τις εικόνες να κυκλοφορούν στα social media και να προκαλούν αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία.

Έτσι, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Ελευθέριος Ντουρουντούς, ανέθεσε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου τη διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς εκδήλωση ήταν και αν ίσχυαν ή όχι οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις που ήταν σε ισχύ μέχρι τις 15 Μαΐου.

Στην ανακοίνωση των Αστυνομικών Αρχών, οι οποίες συνεχίζουν την έρευνα, αναφέρεται ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγω της ιδιωτικότητας του χώρου δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις που ισχύουν για τα καταστήματα εστίασης.