Με ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα ολοκλήρωσε τη σεζόν του στη Super League 1 2020-21 ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 22 Μαΐου, όπου θα προσπαθήσουν να προσθέσουν ακόμη έναν τίτλο στην ιστορία τους.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, μπορεί ο «δικέφαλος» του Βορρά να κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αλλά ο στόχος της διεκδίκησης χάθηκε από αρκετά νωρίς. Με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο η εικόνα της ομάδας στα πλέι οφ ήταν φανερά βελτιωμένη, ωστόσο εμφανίστηκαν και κάποιες από τις γνωστές παθογένειες.

Συγκεκριμένα, σε συνολικά οκτώ αναμετρήσεις κόντρα στον 6ο Αστέρας Τρίπολης και τον 5ο Παναθηναϊκό και με διακύβευμα 24 βαθμούς, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να βάλουν στο… σακούλι τους μόλις 8. Το 1/3 δηλαδή της απόλυτης συγκομιδής.

Μάλιστα, το παράδοξο είναι πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με νίκη απέναντι και στους δυο με 2-0 και 2-1 αντίστοιχα στο γήπεδο της Τούμπας. Ωστόσο, στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια μάζεψε μόλις 1 βαθμό με την ισοπαλία στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο μίνι πρωτάθλημα.