Με πέναλτι του Γκόμες στο 28′ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στη Θεσσαλονίκη, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε στο παιχνίδι, το οποίο άρχισε με τους Θεσσαλονικείς να απειλούν με τον Τζόλη και τους Αρκάδες να κερδίζουν πέναλτι στο 25′ με τον Γκόμες, ο οποίος ανατράπηκε από τον Σβαμπ.

Ο παίκτης που το πήρε, το εκτέλεσε κιόλας, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει, τον διαιτητή να δίνει επανάληψη επειδή ο τερματοφύλακας δεν πατούσε στη γραμμή του τέρματος και τον Γκόμες να εκτελεί ξανά και να κάνει το 0-1 στο 28′. Σκορ που έμεινε ως το τέλος…

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, είχε την υπεροχή αλλά δεν είχε καθαρές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα το β’ μέρος να περάσει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Έτσι, η ομάδα της Τρίπολης πήρε νίκη γοήτρου, ενώ ο δικέφαλος του βορρά στρέφει πλέον την προσοχή του στον τελικό του κυπέλλου, κόντρα στον Ολυμπιακό, την επόμενη εβδομάδα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα (63’ Ροντρίγκο), Μιχάι (46’ Κρέσπο), Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σβαμπ (64’ Νινού), Κωνσταντέλιας (46’ Ουάρντα), Τζόλης, Σφιντέρσκι (63’ Κρμέντσικ).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καστάνιο, Σουάρεθ, Μπελόκ (93’ Χριστόπουλος) , Βαλιέντε, Γκόμες (46’ Κανελλόπουλος), Σίτο (62’ Άλβαρες), Αλί Μπαμπά (46’ Κώτσιρας), Τζίμας (93’ Καρδάρης).