Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Λάζλο Μπόλονι είχε παράπονα από τη διαιτησία.

Αυτά αφορούν τη φάση του 79ου λεπτού, όταν ο Μακέντα σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε επειδή ο διαιτητής είχε σφυρίξει για φάουλ, επιλέγοντας να μην αφήσει το πλεονέκτημα.

Απόφαση που έκανε έξαλλο τον Μπόλονι, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του στο τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής στη NOVA…

«Κάναμε έναν πολύ καλύτερο αγώνα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ. Υπήρξαν μερικές φάσεις που δεν ήταν στο ύψος, στο επίπεδο που έπρεπε. Όταν έρχεσαι σε μια έδρα, όπου ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τον Ολυμπιακό, κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο. Ήμασταν καλοί και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Με ενοχλούν δύο πράγματα.

Δεν ξέρω ποιος φταίει. Φέρνουν ξένους διαιτητές, τους πληρώνουν να έρθουν μέχρι εδώ και από τότε που βρέθηκα εδώ ποτέ δεν μίλησα για την διαιτησία. Το πέναλτι με την ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι. Η αποβολή του Μαουρίσιο δεν ήταν αποβολή. Ο Μαουρίσιο παίρνει την πρώτη κίτρινη γιατί μιλά για ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Ήταν μια άδικη αποβολή. Εδώ υπάρχει μια κατάσταση απολύτως λάθος. Χωρίς να θέλω να είμαι σοβινιστής, δεν θέλω να αναφέρω χώρες.

Αυτοί που έρχονται είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διαιτητές; Είδα Έλληνες που σφύριξαν καλά στα πλέι-οφ. Με ενοχλεί που φέρνουμε διαιτητές από οπουδήποτε, έρχονται από χώρες με κατώτερο ποδόσφαιρο από το ελληνικό. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το εξής: Τι αισθάνονται οι Έλληνας διαιτητές όταν βλέπει πως τον αντικαθιστούν από την Εσθονία; Σε λίγο θα φέρουν από την Μογγολία! Στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών. Λυπάμαι που αναγκάστηκα να μιλήσω για τους διαιτητές αλλά είναι αρκετά μέχρι εδώ».