Σε τάξη μπαίνουν σιγά-σιγά τα μεταγραφικά του Άρη. Έστω και την ύστατη στιγμή…

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την Πέμπτη τους Γκίνο, Κογκνού και φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτηση ακόμη δύο παικτών… στον Βάσκο Φερνάντες και Κοστίν Λάζαρ.

Στον 33χρονο μέσο έγινε νέα πρόταση την Πέμπτη, η οποία θεωρείται εντυπωσιακή για τα δεδομένα ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Πέρυσι, ο Ρουμάνος έκανε 23 συμμετοχές στην Super League (και ακόμη μια στα play-off), οκτώ στο Europa League, τρεις στα προκριματικά του Champions League και τρεις στο Κύπελλο.

Εναλλακτική, για το ενδεχόμενο που «στραβώσει» η συγκεκριμένη περίπτωση, αποτελεί ο Μαρσέλο Γκοϊανίρα της Καλλονής. Επαφή έχει γίνει με τον 34χρονο Βραζιλιάνο και είναι θετικός στο να παίξει στον Άρη και περιμένει να ειδοποιηθεί για να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Ο Βάσκο Φερνάντες, που πέρυσι έπαιξε στον Πλατανιά έχει δεχθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο και είναι πολύ πιθανόν να πει το «ναι». Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται δεξιά, αλλά και στο κέντρο της άμυνας και τον προτιμάει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από τον Σπύρο Βάλλα. Με τον Έλληνα στόπερ δεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αλλά ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί ότι είναι καλύτερη επιλογή ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, διότι είναι περίπου έξι χρόνια μικρότερος.

Επιπλέον, από τον Άρη επανεξετάζεται ο Δημήτρης Σιαλμάς αν και αρχικά ο κ. Καλαϊτζίδης εμφανιζόταν αρνητικός. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την επίθεση.

Πηγή:
sport-fm.gr