Δεν κρύφτηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ για την απροσδόκητη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σουόνσι, λέγοντας πως δεν έπαιξαν οι παίκτες του σαν ομάδα, αλλά και πως οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις στην Αμερική ανέβασαν τις προσδοκίες.

Η σκληρή προετοιμασία πάντως δεν βοήθησε στο παιχνίδι με τους Ουαλούς, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ολλανδός: «Όταν έχεις ρίξει τόσο σκληρή δουλειά, είναι πολύ κρίμα αυτό που έγινε. Η αυτοπεποίθηση ήταν πολύ καλή και τώρα διαλύθηκε. Αλλά είναι μόνο ένα παιχνίδι. Δεν βγαίνει κανείς πρωταθλητής από έναν αγώνα. Το θέμα είναι αν μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα. Σήμερα πάντως δεν παίξαμε σαν ομάδα. Επειδή παίξαμε καλά στην Αμερική, οι προσδοκίες μας ανέβηκαν».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, αποκάλυψε πως θέλει να αποκτήσει ακόμη κάποιους ποδοσφαιριστές: «Σκέφτομαι για κάποιους παίκτες. Το κάνω απ’ όταν βρισκόμασταν στις ΗΠΑ. Ξέρω για ποιες θέσεις θέλουμε ενίσχυση. Αλλά αγοράζεις παίκτες μόνο όταν ξέρεις τι μπορούν να σου προσφέρουν», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

Πηγή: sport-fm.gr