Ο Μητρογκόλ έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να συνεχίσει φέτος στην Φούλαμ. Η απόφαση του Φέλιξ Μάγκατ να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Κώστα Σταφυλίδη -τον οποίο ξεκίνησε και ως βασικό- και όχι τον Κώστα Μήτρογλου αποτέλεσε το έναυσμα για νέα ρεπορτάζ για την αποχώρηση του διεθνούς φορ.

Ο Μήτρογλου όμως δεν επρόκειτο να μείνει ανεξαρτήτως των σκέψεων και των όποιων αποφάσεων του Γερμανού προπονητή. Η πραγματικότητα είναι πως ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού δεν βρήκε όλα όσα περίμενε στους Κότατζερς. Πήγε εκεί με άλλον προπονητή και διαφορετικό καθεστώς (σε σχέση με ότι ακολούθησε και με την διάδοχη κατάσταση με τον Μάγκατ) ενώ οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν σε ησυχία. Επόμενο ήταν να μην μπορέσει να παίξει και να αποδώσει τα αναμενόμενα, για να κριθεί ανάλογα αλλά και επαρκώς.

Ο Μάγκατ από την άλλη θέλει να εμπιστευθεί παίκτες που θα έχει μαζί του τη νέα σεζόν (σ.σ. για την… ιστορία πάντως η Φούλαμ έχασες με 2-1 στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ από την Ίπσουιτς). Επόμενο ήταν να στηριχθεί σε φορ με τους οποίους θα πορευθεί μέσα στην φετινή περίοδο. Από την άλλη οι επαφές για το μέλλον του Μήτρογλου καλά κρατούν με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις, μην έχοντας ξεγράψει σε καμία των περιπτώσεων την υπόθεσή του για την θέση του φορ.

Οι δεδομένες και αρκετές δυσκολίες κυρίως από μεριάς της Φούλαμ συνεχίζουν να υφίστανται, όπως άλλωστε σας έχουμε μεταφέρει ξανά. Παρόλα αυτά όλα δείχνουν πως εντός της προσεχούς και καθοριστικής εβδομάδας θα ξεκαθαριστούν πολλά για την επόμενη ομάδα του παίκτη. Πιθανότατα να πρόκειται και για τελικό και οριστικό… ξεκαθάρισμα. Για τον Μήτρογλου υπάρχουν οι Μπενφίκα, η Κρίσταλ Πάλας καθώς και σύλλογοι από την Γερμανία και την Τουρκία.

Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη διαθέτουν και αρκετές άλλες λύσεις στην επιθετική τους λίστα (πέραν του Μήτρογλου), όπως αυτή του Ζόνας της Βαλένθια. Για το τέλος κρατήστε και το εξής: ο Φέλιξ Μάγκατ μετά τον αγώνα δεν έκανε καμία δήλωση για τον Κώστα Μήτρογλου, αν και ρωτήθηκε σχετικά. Αντιθέτως επιβεβαίωσε τον δανεισμό του Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ στην Μονακό…

Πηγή: gazzetta.gr