Μήτρογλου ή Ζόνας, είναι το δίλημμα που έχουν στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επίθεσης, με τον έλληνα επιθετικό να είναι αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο.

Αυτό, μάλιστα, υποστηρίζει ιστοσελίδα της Βαλένθια, η οποία καλύπτει το ρεπορτάζ της ομώνυμης ομάδας και εξηγεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται πρώτα για τον «πιστολέρο» και, εφόσον δεν καταφέρουν να τον αποκτήσουν, τότε θα πάρουν το βραζιλιάνο άσο.

Το δημοσίευμα

«Ο Ολυμπιακός θέλει να περιμένει για τον Κώστα Μήτρογλου, προτού κινηθεί για το Ζόνας. Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον παίκτη της Φούλαμ, ο οποίος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Premier League.

Εάν τελικά δεν μπορέσει να πάρει τον 26χρονο παίκτη, τότε θα τα δώσει όλα για τον Ζόνας, έναν παίκτη που αρέσει στον Μίτσελ, στον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης, από την πλευρά του, συνεχίζει να προπονείται μόνος του, όπως και οι Βιέρα, Πόστιγκα και Μπανέγκα που δεν υπολογίζεται. Ο βραζιλιάνος φορ φέρεται να έχει προτάσεις από την Αγγλία και την Μπενφίκα, ενώ και μία ομάδα από το Κατάρ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός, μία ομάδα που παίζει στο Champions League και όλα δείχνουν ότι η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα, αφού σε λίγες μέρες ξεκινάει και η Primera Division».

Πηγή: sport-fm.gr