Μέχρι την επόμενη εβδομάδα επιθυμούν στον Ολυμπιακό να έχουν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του σέντερ φορ, με την οποία θα κλείσει το ρόστερ της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, οι υποθέσεις του Κώστα Μήτρογλου και του Ζόνας μόνο εύκολες δεν είναι και τα πάντα αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά. Πάντως, σε πρώτο πλάνο φαίνεται ότι βρίσκεται ο διεθνής επιθετικός, αφού τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ και ο παίκτης από τη σειρά του θεωρεί ότι μπορεί να αναγεννηθεί στους Πειραιώτες.

Η Φούλαμ, από τη μεριά της, θέλει να παραχωρήσει ως δανεικό τον «πιστολέρο», αλλά το ενοίκιο είναι ιδιαίτερα υψηλό. Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ και παράλληλα τονίζουν ότι η ομάδα που θα τον αποκτήσει θα πρέπει να καλύψει και το συμβόλαιό του. Συνολικά, δηλαδή, ο δανεισμός του «Μητρογκόλ» θα είναι πάνω από 4,5 εκατ. ευρώ, αφού σε αυτά τα χρήματα υπολογίζεται και η εφορία.

Όπως γράφει η «SportDay», οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να αγοράσουν το Μήτρογλου, αφού οι «χωριάτες» έχουν δώσει μόνο το 1/3 από τα 15 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του παίκτη τον περασμένο Γενάρη. Πάντως, όσο η Φούλαμ δεν βρίσκει την πρόταση που περιμένει τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες ο διεθνής φορ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται σε επαφή με τη Βαλένθια και τον Ζόνας για την απόκτηση του βραζιλιάνου επιθετικού. Ο 30χρονος παίκτης διαθέτει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Μίτσελ, αφού μπορεί να σκοράρει, να μοιράσει ασίστ και παίζει σε τρεις διαφορετικές θέσεις στην επίθεση. Ο ισπανικός σύλλογος έχει βγάλει στον… πλειστηριασμό το Ζόνας για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία μέχρι και την πατρίδα του, ενώ ο ίδιος ψάχνει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο.

Δεν πρέπει, όμως, να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν άλλη μία έκπληξη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως συνέβη στις υποθέσεις του Αμπιντάλ και του Αφελάι.

Πηγή: sport-fm.gr