Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε στο δεύτερο και η αναμέτρησή τους στο Περιστέρι έληξε χωρίς νικητή τελικά.

Με τις δύο ομάδες να μην έχουν την πίεση του αποτελέσματος, αφού βαθμολογικά δεν υπήρχε κάποιο κίνητρο, υπήρχαν θεωρητικά οι προϋποθέσεις για να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν έγινε, όμως, έτσι…

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 19′ με ωραία γυριστή κεφαλιά του Μανούσου μετά την εκτέλεση κόρνερ, για να αγγίξουν την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι στο 40′ με τον Μπαράλες, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

Ο Αστέρας πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο μετέφερε το ματς στο μισό γήπεδο, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 76′: Γέμισμα του Άλβαρες, διώξιμο του Κωτσόπουλου και εντυπωσιακό σουτ του Αλί Μπαμπά, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, για το 1-1. Αυτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα δηλαδή, με την ομάδα της Τρίπολης να ολοκληρώνει τον αγώνα με 10 παίκτες αφού στο 90′ αποβλήθηκε ο Ιγκλέσιας για χτύπημα στον Χριστοδουλόπουλο.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης (28′ Μανδάς), Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιδες (80′ Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (46′ Νταβιώτης), Μουνίθ (67′ Γκάλο), Μανούσος (67′ Κωτσόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κότσιρας (76′ Αλί Μπαμπά), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε (61′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (92′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο, Μπαράλες, Ρίτζις.