Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια με την Μίντιλαντ επεσήμανε ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας επεσήμανε ότι μπορεί η αντίπαλος των πράσινων να είναι άγνωστη στο ελληνικό κοινό αλλά είναι υπολογίσιμη επισημαίνοντας το γεγονός ότι όλες οι σκανδιναβικές ομάδες δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι.

Μάλιστα έκανε αναφορά στα χθεσινά παιχνίδια του Ατρομήτου, αλλά και του Αστέρα Τρίπολης υπογραμμίζοντας ότι έχουν αλλάξει πολλά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο…

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από τη Δανία, άγνωστη στο ελληνικό κοινό θα έλεγα, αλλά υπολογίσιμη δεδομένου ότι δεν μπορείς να πεις ποτέ ότι οι Σκανδιναβοί είναι εύκολοι αντίπαλοι. Δεν έχω προσωπική άποψη ακόμα, θα τους δούμε στο ματς της Κυριακής», ανέφερε ο Γιάννης Αναστασίου και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα, ο αρχηγός τους ο Μπακ Νίλσεν έπαιζε χρόνια στην Ολλανδία κι έχω μια εικόνα. Γενικά όμως δεν ξέρουμε τη φιλοσοφία τους, αλλά θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Θέλει μεγάλη προσοχή σε αυτό το επίπεδο, είδαμε τι συνέβη και χθες με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Επειδή έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι σοβαρός και να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Εμείς αυτό πληρώσαμε άλλωστε απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης κι ελπίζω ότι τώρα θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ξανά φάσεις, να τις αξιοποιήσουμε και να προκριθούμε», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr