Ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός κυπέλλου μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ανωτερότητα του οποίου παραδέχθηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Οι πράσινοι ήθελαν να ανατρέψουν το 2-1 με το οποίο είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι αλλά τελικά έχασαν με το ίδιο σκορ και στη Λεωφόρο, σε ένα ματς στο οποίο δέχθηκαν δύο γκολ στα πρώτα εννιά λεπτά. Τα πάντα, επομένως, κρίθηκαν από νωρίς, με τον Μπόλονι να κάνει δηλώσεις στην Cosmote TV.

«Τίποτα δεν δούλεψε. Ουσιαστικά ο αγώνας αυτός χάθηκε μέσα σε δέκα λεπτά. Όταν μία ομάδα δέχεται τόσο γρήγορα δύο χτυπήματα στο κεφάλι είναι δύσκολο να ανακάμψει. Εξαιτίας του κορονοϊού υπάρχει κρίση. Συμβαίνει να γίνονται πιο δύκολα τα πράγματα. Ας είναι λιγάκι οι τόνοι πιο χαμηλοί. Είναι μία δύσκολη στιγμή αλλά είχαμε και πολύ καλές καταστάσεις», είπε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής και συνέχισε.

«Σκέφτομαι τον τραυματισμό του Βέλεθ που έγινε στη διάρκεια της προθέρμανσης και με όλο τον σεβασμό παίξαμε με έναν στόπερ που δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τις ελλείψεις που έχει η ομάδα μας. Ας κρατήσουμε τον έλεγχο διότι όταν ήμασταν 100% έτοιμοι φέραμε καλά αποτέλεσμα. Να συγχαρώ τον αντίπαλο διότι και στους δύο αγώνες έδειξε την ανωτερότητά του. Σε αυτές τις στιγμές καλύτερα να μην μιλάμε. Σταματάω εδώ».