Τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να γράψει ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ψάχνει απόψε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Μάιτς (21:00, Novasports 1).

Οι Αρκάδες είχαν πολύ καλή παρουσία προ μίας εβδομάδας στη Γερμανία, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν και ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τους «κόκκινους». Η αποστολή, βεβαίως, για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη δεν είναι εύκολα και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες για να πετύχουν την υπέρβαση.

Ο έλληνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τους εξής: Κάτω από τα δοκάρια τον Θεοδωρόπουλο, με τους Παντελιάδη, Λούι, Γκοϊάν και Ζησόπουλο στην άμυνα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ο Ουσέρο (αντί του Μουνάφο). Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ρόλε.

Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μάτσα, Μπαντιμπανγκά και Ντε Μπλάσις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο και Μπακασέτας.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Χιούλμαντ θα χρησιμοποιήσει τους Κάριους, Χάρα, Νοβέσκι, Μπελ, Παρκ στα μετόπισθεν. Σστη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκάις, Μπαουμγκάρντλινγκερ, με τους Κου και Μόριτς στα πλάγια. Ο Μάλι θα έχει ελεύθερο ρόλο και ο Οκαζάκι θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Πηγή: sport-fm.gr