Η θητεία του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό δεν άρχισε καλά, αφού οι πράσινοι ηττήθηκαν από τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Κροάτης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση αφού έκανε το ντεμπούτο του και μάλιστα ήταν πολύ καλός, πετυχαίνοντας 21 πόντους. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να νικήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έπαιζε χωρίς τους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, την ανώτερη Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας είδε το 9-9 στο 4′ να γίνεται 12-21 από το ξέσπασμα των μπλαουγκράνα, οι οποίοι έβρισκαν συνεχώς λύσεις με τον Μίροτιτς. Έτσι, έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +9 (17-26), διατηρώντας τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο και στο β’ δεκάλεπτο.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 39-47 και με τον Χεζόνια να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, έχοντας βάλει 12 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο πρόσθεσε άλλους εννιά για να φτάσει στους 21, αλλά το κακό ήταν ότι δεν μπορούσε να φτάσει ο Παναθηναϊκός τη Μπαρτσελόνα.

Οι πράσινοι μείωσαν σε 46-52 στην τρίτη περίοδο αλλά οι Καταλανοί κατάφεραν να ανοίξουν και πάλι τη διαφορά, επικρατώντας τελικά με 85-77 και υποχρεώνοντας το τριφύλλι σε ακόμη μία ήττα στη φετινή Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 39-47, 50-59, 77-85.