Κοντά σε συμφωνία με τον Ζερόμ Ροτέν βρίσκεται ο Ηρακλής. Ο 32χρονος μέσος έχει παραμερίσει τις προτάσεις που έχει από άλλους συλλόγους (Τραμπζονσπόρ, Μπλάκμπερν και ομάδες των ΗΠΑ) και έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στον Ηρακλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών είναι στις 20.000 ευρώ. Φυσικά ένα τέτοιο ποσό δεν αναμένεται να αποτελέσει τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή του βεληνεκούς του Ροτέν, όμως η ΠΑΕ Ηρακλής θέλει να σιγουρευτεί ότι το συμφωνηθέν ποσό θα είναι τέτοιο που δεν θα βγάλει εκτός προϋπολογισμού την εταιρία, αλλά και ότι θα μπορεί να καταβάλλεται χωρίς καθυστέρηση στον Γάλλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των προτάσεων που προαναφέραμε, ο Ροτέν έχει στα χέρια του και προτάσεις από τα Αραβικά Εμιράτα. Αυτές οι προσφορές, όπως και εκείνες από ομάδες των ΗΠΑ, υπερέχουν οικονομικά της πρότασης του «Γηραιού». Όμως ο 32χρονος Γάλλος δεν θέλει να δώσει πρόωρο τέλος στην καριέρα του και θεωρεί ότι η πρόταση του Ηρακλή, που βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την έξοδο στην Ευρώπη, είναι η πιο συμφέρουσα.

Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και από την πλευρά του Ηρακλή, καθώς εκτός από το βαρύ όνομα του Ζερόμ Ροτέν θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θέλει ακόμη να προσφέρει και όχι να πάει κάπου για τα τελευταία του «ένσημα».
πηγή:  gazzetta