Το γρήγορο γκολ του Παμλίδη ήταν αρκετό στον ΠΑΣ για να νικήσει και τον ΟΦΗ, λίγες μέρες μετά την επιτυχία του επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 4′ με κεφαλιά του Παμλίδη μετά το φάουλ του Καρτάλη πήραν το προβάδισμα (1-0). Και για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, ήρθε και ο τραυματισμός του Νέιρα, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Βαφέα στο 15′.

Στα επόμενα λεπτά ακολούθησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τους Γιαννιώτες με τους Καρτάλη και Λεό, ενώ οι Κρητικοί βελτιώθηκαν μετά το 20′, έχοντας κι αυτοί μια πολύ καλή φάση με την κεφαλιά του Διαμαντή που απέκρουσε ο Λοντίγκιν.

Το παιχνίδι παρέμενε ανοιχτό και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν είχε τόσες καλές στιγμές όσες στο πρώτο, με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να πιέσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, ο ΠΑΣ κράτησε το 1-0 και πήρε τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους με τους οποίους πήγε στους 24, αφήνοντας στο -5 τους Κρητικούς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Παμλίδης (60′ Μπρένερ), Ντομίνγκες, Κάστρο, Ελευθεριάδης, Καρτάλης (60′ Γκριζμάν), Λεό (78′ Λιάσος).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (64′ Λυμπεράκης), Ντε Γκούζμαν (68′ Σόουζα), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος, Καστάνιος, Γρίβας (68′ Μπαλογιάννης).