Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αρτέμ Μιλέφσκι εξετάζουν οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ουκρανός επιθετικός έχει προταθεί στους Γιαννιώτες οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους.

Ποιος είναι ο Μιλέφσκι

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 50 ματς της εθνικής του ομάδας, όπου έχει πετύχει 8 γκολ, έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα της χώρας του με την Ντιναμό Κιέβου (έπαιζε εκεί από το 2002 έως το 2013), άλλες τόσες το Κύπελλο, το 2009/10 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της σεζόν, ενώ το 2008 και το 2009 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος Ουκρανός
ποδοσφαιριστής!

Λίγα χρόνια πριν (2006) με την Κ-21 της πατρίδας του είχε συμμετάσχει στον αντίστοιχο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που έγινε στην Πορτογαλία, αλλά ηττήθηκε από τους Ολλανδούς. Ομως από τη σεζόν 2012/13 έδειχνε να μην υπολογίζεται πλέον στην Ντιναμό. Αυτό του στοίχισε και τη θέση του στην εθνική, όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2012. Τελείωσε τη χρονιά με μόλις 10 συμμετοχές, εκ των οποίων οι τρεις βασικός. Είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να φύγει.

Ο Μιλέφσκι βρήκε καταφύγιο στην Τουρκία, όταν το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μαζί της. Ωστόσο λίγο μετά τράκαρε με τη Φεράρι που οδηγούσε και αυτό του κόστισε ψυχολογικά. Τον πήρε από κάτω. Ο πανύψηλος στράικερ (1,91) φαινόταν πως δεν το είχε ξεπεράσει. Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου έλυσε το συμβόλαιό του (έπαιξε μόλις σε 6 ματς σαν αλλαγή και σημείωσε ένα γκολ) και βρέθηκε στο Καζακστάν για την Ακτόμπε με την οποία όμως δεν έπαιξε ποτέ. Λίγους μήνες μετά αποχώρησε και από τον Φλεβάρη του 2014 είναι χωρίς ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr