Με γκολ του Σανκαρέ στο 84′ ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε ισοφαρίσει δύο φορές.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο ρυθμός ήταν αργός, αλλά δεν άργησαν καθόλου να σκοράρουν οι πράσινοι, αφού στο 10′ ο Βέλεθ με κεφαλιά, μετά την εκτέλεση φάουλ, έκανε το 0-1. Τα πράγματα ήταν καλά για τον Παναθηναϊκό και άσχημα για τον Ατρόμητο, ο οποίος στο 22′ έκανε και αναγκαστική αλλαγή, με τον Νάτσο να μπαίνει αντί του τραυματία Τομάσεβιτς.

Οι Περιστεριώτες είχαν καλή στιγμή στο 30′ αλλά ο Διούδης απέκρουσε τη σέντρα σουτ του παίκτη που είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι, για να ακολουθήσει η αναγκαστική αλλαγή των πράσινων: Έξω ο τραυματίας Σένκεφελντ στο 35′, μέσα ο Νιας. Και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 45’+2′ ήρθε και η ισοφάριση για τους Περιστεριώτες με την κεφαλιά του Γούτα μετά το κόρνερ του Μουνίθ (1-1).

Αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, αφού δεν είναι ποτέ καλό να δέχεσαι γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Και δεν φάνηκε επειδή με το ξεκίνημα του β’ μέρους, στο 48′, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι πήρε και πάλι το προβάδισμα.

Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε και ο Γιαννιώτης, ο οποίος γλίστρησε και έχασε τη μπάλα από τον Καρλίτος, ο οποίος είχε εύκολο έργο προ κενής εστίας. Το 1-2, όμως, δεν έμεινε για πολύ, αφού στο 55′ ο Αγκάγιεφ με κεφαλιά, μετά την ωραία σέντρα του Γκάλο, νίκησε τον Διούδη και έγραψε το 2-2.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έμεναν στην ισοπαλία, ήρθε στο 84′ το γύρισμα του Ενγκμπακοτό από δεξιά για τον Σανκαρέ, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-3, δίνοντας στον Παναθηναϊκό μια νίκη που τον φέρνει, με ματς περισσότερο, στο -1 από τους Άρη και ΠΑΟΚ και στο -2 από την ΑΕΚ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Χαρίσης, Γκάλο (69′ Ούμπιδες), Αγκάγιεφ (69′ Στρούγγης), Μουνίθ (80′ Γιακουμάκης), Κωτσόπουλος (69′ Εντομβόνγι).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σανκαρέ (60′ Βιγιαφάνιες), Μαουρίτσιο, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (75′ Ιωαννίδης), Καμπετσής (60′ Ενγκμπακοτό), Καρλίτος (75′ Μακέντα).