Το ταξίδι των Αντωνίου και Φρέιτας στην Ιταλία δεν αποκλείεται να φέρει «λαβράκι» στον Παναθηναϊκό, με το όνομα του Ζούλιο Μπαπτίστα να ξεχωρίζει από τη λίστα των παικτών του Καμπιονάτο.

Μπορεί από το «τριφύλλι» να λένε ότι οι δύο ισχυροί άνδρες επισκέφθηκαν τη γειτονική χώρα για προσωπικές υποθέσεις, ωστόσο θεωρείται απίθανο να μην έγιναν επαφές με μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Ήδη στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού βρίσκεται λίστα με παίκτες από το Καμπιονάτο που βρίσκονται εκτός πλάνων και είναι υπό παραχώρηση από τις ομάδες τους.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει σύμφωνα με την εφημερίδα Εξέδρα είναι αυτό του Ζούλιο Μπαπτίστα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ρόμα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κλαούντιο Ρανιέρι και η ιταλική ομάδα δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο δανεισμού του με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Στο «τριφύλλι» ψάχνουν έναν επιθετικό που θα μπορεί να πλαισιώσει τον Τζιμπρίλ Σισέ και ο άσος της Ρόμα έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά. Τα συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012, αλλά το μέλλον του στους «τζιαλορόσι» μοιάζει αυτή τη στιγμή δυσοίωνο.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της Πράσινης αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Νταβίντ Σουάζο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ. Ο επιθετικός της Ίντερ είχε απασχολήσει τους «πράσινους» και το περασμένο καλοκαίρι, και στην ιταλική ομάδα σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν τον Γενάρη.

Πηγή: gazzetta.gr