Η Λαμία είναι μία από τις ομάδες που χτυπήθηκε από τον κορονοϊό το προηγούμενο διάστημα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος ήταν μεταξύ των ατόμων που νόσησαν.

«Ο Λουκάς είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και ξαφνικά την 5η μέρα επιδεινώθηκε πάρα πολύ η κατάστασή του σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να εισαχθεί μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Ήταν 10 μέρες με μηχανήματα! Αυτό που μου είπε ο Λουκάς είναι ότι: “Άρχισα και πιστεύω και είδα με τα μάτια μου, τι πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει ο κορονοϊός“», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας στο OPEN.

Παράλληλα ο 47χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για τον κίνδυνο τραυματισμών που ελλοχεύει για τους παίκτες η κατάσταση που επικρατεί. «Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος τραυματισμών. Και όχι μόνο. Δεν υπήρξαν κανονικές προετοιμασίες για τις ομάδες. Είναι τεράστιος ο κίνδυνος για τραυματισμούς».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.