Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, ωστόσο μια εικόνα μερικές φορές ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ όλοι περίμεναν να μιλήσουν αυτός προτίμησε τον δρόμο της σιωπής.

Ήταν σκυθρωπός, προβληματισμένος και δεν είπε κουβέντα στους παίκτες για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Δεν θέλησε να τους αναλύσει τα λάθη τους και απλά τους είπε το πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσουν.

Οι περισσότεροι παίκτες περίμεναν ότι ο Βαλβέρδε θα τα έχωνε. Ίσως αυτό συμβεί σήμερα, αφού και άλλες φορές στο παρελθόν ο προπονητής του Ολυμπιακού άφηνε να περνά μια μέρα για να μιλήσει στους παίκτες. Ως εκ τούτου, η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ξεκίνησε.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ηλιούπολη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι δούλεψαν αρκετά στο τελείωμα των φάσεων. Το μενού περιλάμβανε πολλά σουτ. Αλλωστε στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, πολύ νωρίτερα. Γιατί αν είχε ανοίξει νωρίτερα το σκορ, τότε είναι πιθανό η ομάδα να είχε καλύτερη εικόνα, καθώς λογικά θα υπήρχαν περισσότεροι χώροι.

Κόντρα στον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός πρέπει να αφενός να επιστρέψει στις νίκες και αφετέρου να ικανοποιήσει τους πάντα απαιτητικούς φιλάθλους του. Οι οποίοι θα γεμίσουν και πάλι το Καραϊσκάκη…

Πηγή: gazzetta.gr