Η Πόρτο πέρασε με νίκη χθες το βράδυ από το Καραϊσκάκη, στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Αν και το παιχνίδι ήταν αδιάφορο για τους «δράκους», κάτι που φάνηκε και από τις πολλές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είχε έναν λόγο να θέλει πολύ το τρίποντο

Αυτό έχει να κάνει με τα αισθήματα που διατηρεί για τον ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι ένας από τους μεγάλους αντιπάλους της πρώην του ομάδας, της οποίας τη φανέλα φόρεσε το χρονικό διάστημα 2008-10. Μάλιστα, μετά τον αγώνα στο φαληρικό γήπεδο δεν έκρυψε ότι παραμένει οπαδός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

«Ο Ολυμπιακός είναι από τις δυνατές ομάδες στην Ελλάδα, πέρασα για μερικά χρόνια από τον ΠΑΟΚ και τον ξέρω καλά. Τα χρόνια που πέρασα στον αγαπημένο μου ΠΑΟΚ με βοήθησαν να γίνω πιο έμπειρος. Είναι δύσκολο να κερδίζεις εδώ. Και τώρα που βρίσκομαι στην Ελλάδα, θέλω να στείλω τα χαιρετίσματά μου στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚάρα για πάντα! Είμαι ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ και δεν τον ξεχνάω», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο 46χρονος τεχνικός.

Δείτε τις δηλώσεις του στο 06:50: