Εκτεταμένο rotation θα κάνει η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Μαρσέιγ, σε ένα ματς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι ερυθρόλευκοι ισοβαθμούν με τη Μαρσέιγ στον όμιλο του Champions League και την Τετάρτη θα κριθεί το ποιος θα συνεχίσει στο Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την Πόρτο και οι Μασσαλοί θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι, ο προπονητής της οποίας προανήγγειλε πολλές αλλαγές στην αρχική 11άδα.

«Ο λόγος που ήθελα να βγάλουν 90λεπτο όλοι όσοι ξεκίνησαν κόντρα στην Φούλαμ, ήταν επειδή οι περισσότεροι εξ αυτών θα πάρουν ανάσες την Τετάρτη και δεν θα παίξουν με την Μαρσέιγ. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν όσοι ήταν στον πάγκο με την Φούλαμ», είπε αρχικά ο Γκουαρδιόλα και πρόσθεσε.

««Στο Champions League βγήκαμε πρώτοι στον όμιλό μας, κάναμε τη δουλειά μας σωστά, αλλά έχουμε το κύρος και το κίνητρο για να παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα στην Μαρσέιγ. Είναι ένα σοβαρό ματς και συν τοις άλλοις θα πρέπει να σεβαστούμε τον ανταγωνισμό ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ολυμπιακό. Και οι Γάλλοι, αλλά και οι Έλληνες έχουν ως στόχο την πρόκριση στο Europa League».