Πρόκειται για το πιο hot όνομα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, την παρούσα φάση. Είναι ο παίκτης, που κάνει τους αμυντικούς, να μην ξέρουν πώς να τον σταματήσουν. Στην καρδιά των φίλων των «ερυθρόλευκων» έχει περίοπτη θέση και φυσικά θέλουν να τον βλέπουν στην ομάδα τους για πολλά χρόνια.

Ο Κέβιν Μιραλάς, είναι δανεικός στο λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να έχει την δυνατότητα να τον κάνει δικό του, καταβάλλοντας την ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων δραχμών. Μια ρήτρα που εκπνέει στα τέλη Ιανουαρίου. Ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους», οι Πειραιώτες θέλουν να τον κρατήσουν, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Ποιο είναι αυτό;

Ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο αγγλικής ομάδας, της οποίας το όνομα δεν έχει διαρρεύσει και που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή του στο λιμάνι. Ο μάνατζέρ του Μιραλάς, Κριστόφ Ανροτό, έβγαλε στην δημοσιότητα πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, αν υπάρξει ομάδα που θα προσφέρει τον Ιανουάριο 4,2 εκατ. ευρώ θα μπορέσει να τον αποκτήσει, άσχετα με την ρήτρα που έχουν στα χέρια τους οι Πειραιώτες. Το μυαλό πολλών, θα πάει στο ότι είναι «παιχνίδια του ατζέντη, για να πιέσει τον Ολυμπιακό», ωστόσο το gazzetta.gr, έμαθε πώς όντως υπάρχει αγγλική ομάδα που καλοβλέπει τον Μιραλάς και για τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, τα 4,2 εκατ. ευρώ είναι συνηθισμένο ποσό…

Η παρεξήγηση ανήκει στο παρελθόν…

Εκτός αυτού η παρεξήγηση του μάνατζερ του Μιραλάς με την διοίκηση του Ολυμπιακού δείχνει να ανήκει στο παρελθόν. Ο Ανροτό είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και είχε συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Θυμίζουμε, πως το ραντεβού αυτό, δεν είχε γίνει σε καθόλου καλό κλίμα, με τον Βέλγο ατζέντη να φεύγει από την χώρα μας νευριασμένος…  Από τότε πολλά άλλαξαν και η παρεξήγηση σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχει λυθεί.

Πως θα τον… γλυκάνει ο Ολυμπιακός

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός μπορεί να… γλυκάνει τον Ανροτό με το να δώσει το ποσό των 230 χιλ. ευρώ. Εξ αυτών οι 30.000 είναι το ποσοστό του ατζέντη για την μεταγραφή και οι 200 χιλ. ευρώ προορίζονται για τον πατέρα του παίκτη. Είναι χρήματα που συμφώνησε να δώσει ο Ολυμπιακός για τον δανεισμό του παίκτη από την Σεντ Ετιέν και τα οποία χρωστούσαν οι Γάλλοι στον παίκτη, από την περασμένη σεζόν.

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Οι προσεχείς μέρες πάντως αναμένεται να είναι καθοριστικές για το μέλλον του Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Όλες αυτές οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από ξένες ομάδες ενώ το εξαιρετικό του γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ανεβάσει κατακόρυφα την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ουσιαστικές εξελίξεις για το θέμα αυτό θα υπάρξουν μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά σύμφωνα με τον Ανροτό, ο Ολυμπιακός δεν παίζει πλέον μόνος του.

Σύμμαχος των πρωταθλητών είναι ο ποδοσφαιριστής και η εκτίμηση που υπάρχει στο λιμάνι, είναι ότι όλα θα τελειώσουν στο ραντεβού που θα γίνει με τον Ανροτό. Άλλωστε, όπως σας γράψαμε και χθες, οι Πειραιώτες έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές, προκειμένου να μειώσουν το ποσό της ρήτρας με την Σεντ Ετιέν…

Πηγή: gazzetta.gr