Φαίνεται πως αν δεν μείνει ελεύθερος ο Ράφικ Τζεμπούρ από την Νότιγχαμ Φόρεστ, η ΑΕΚ δεν θα… φορτσάρει για να τον αποκτήσει. Αναμένεται να δοθούν καλά λεφτά, για τα δεδομένα της Football League, για τον Αλγερινό επιθετικό, αλλά όπως θα συμβεί και στην περίπτωση του Λάζοβιτς, δεν θα πάρει κάτι ο σύλλογος στον οποίον ανήκει ο παίκτης.

Μάλιστα, επειδή δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, η Ένωση δεν ήρθε σε επαφή μαζί του, παρότι αυτός βρέθηκε στη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες, όπως αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της «SportDay». Δείγμα, του πως θέλουν να κινηθούν οι «κιτρινόμαυροι» για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Εν αναμονή του Λάζοβιτς

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα του Ντάνκο Λάζοβιτς. Στην ΑΕΚ περιμένουν τον ερχομό του 31χρονου επιθετικού στην Αθήνα για να του κάνουν νέα πρόταση. Φαίνεται πως το θέμα πάει καλά, αλλά μέχρι να αφιχθεί ο παίκτης στην Ελλάδα, δύσκολα θα υπάρξει κάποιο νεότερο.

Έχουν γίνει προτάσεις και από συλλόγους του εξωτερικού, αλλά ο Σέρβος τις έχει απορρίψει, ενώ υπενθυμίζεται πως υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιο του με την Παρτιζάν, που προβλέπει ότι μπορεί να μένει ελεύθερος σε περίπτωση που του γίνει πρόταση από ομάδα εκτός του πρωταθλήματος, στο οποίο αγωνίζεται τώρα.

Πηγή: sport-fm.gr