Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στο ματς με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον Κούπερ που θέλει έτσι να δώσει χαρά στους οπαδούς.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ότι θέλει ο Άρης τη νίκη επί του Ατρομήτου για να δώσει χαρά στους οπαδούς: «Τώρα πλέον περισσότερο από κάθε άλλη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε επιτυχίες και χαρές στους οπαδούς μας. Πιστεύω προπάντων όμως ότι αυτό το οποίο θα αποτελεί για όλους μας μεγάλη ικανοποίηση είναι να δούμε μία ομάδα που θα τα δίνει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από κει και πέρα είναι αυτονόητο ότι ο στόχος του Άρη στον αγώνα δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών».

Χωρίς τον Σάκη Πρίττα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο του, θα παραταχθεί ο Άρης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι «κίτρινοι» ψάχνουν τη νίκη μετά από τις δύο ήττες με ΑΕΚ και Ολυμπιακός, και θέλουν να το κάνουν κόντρα στους «κυανόλευκους».

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, είναι η εξής: Σηφάκης, Χουάνμα, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Ναφτί, Φατί, Μενδρινός, Καζναφέρης και Φαμπιάνο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πρίττας, Πορτίγια, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαίδης, Κουλουχέρης,. Βελλίδης, Αγτζίδης, Κατίδης.

Κούπερ: «Να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας»

Πηγή: gazzetta.gr