Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ο Γιάννης Αναστασίου θέλει στα παιχνίδια που θα κριθούν οι στόχοι της ομάδας να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν στη Super League, τα play offs να ακολουθούν (εφόσον-όπως όλα δείχνουν-δεν προκύψει πρόβλημα με την αδειοδότηση) και το Κύπελλο στον ορίζοντα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να φρεσκάρει την ομάδα του.

Στο ματς της Τετάρτης με την Καλλονή στη Λεωφόρο θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Κάποιες εξ αυτών αναγκαστικές, όπως αυτή του Μπεργκ που έχει δηλωθεί να εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές των καρτών του. Εκτός είναι σίγουρα οι τραυματίες Λαγός και Μπαϊράμι, ενώ πιθανότητες να είναι στην αποστολή, όχι όμως και να παίξει από την αρχή, έχει ο Πέτριτς. Θέση στο κέντρο άμυνας πιθανώς να πάρει ο Ρισβάνης που εξέτισε την τιμωρία του.

«Καθαρίζουν» άλλοι δύο

Ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται πως επιδίωξε να πάρει κάρτα στο ματς με τον Απόλλωνα για να συμπληρώσει επτά κίτρινες, να εκτίσει την τιμωρία δύο αγωνιστικές στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές και να «καθαρίσει» εν όψει play offs. Στο όριο για τιμωρία δύο αγωνιστικών είναι οι Ζέκα και Σίλντενφελντ, που δεν είναι καθόλου απίθανο στο προσεχές ή στο επόμενο παιχνίδι να επιδιώξουν να κιτρινιστούν για να μην κουβαλήσουν τιμωρία ή να μην είναι στο όριο στα play offs.

Πηγή: sport-fm.gr