Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο πρωταγωνιστή, που πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ ο Ατρόμητος «καθάρισε» από το πρώτο μέρος τον Πανιώνιο στο Περιστέρι και συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι ο Ατρόμητος και Παπαδόπουλος, καθώς πορεύτηκαν χέρι-χέρι και στην 28η αγωνιστική της Superleague, με τον Έλληνα επιθετικό να πετυχαίνει δύο (3’, 26’) γκολ και να βγάζει δύο και μία ασίστ (22’) στον Νάστο στη νίκη με 4-0 επί του Πανιωνίου.

Τα άλλο γκολ πέτυχε ο Ούμπιντες, βάζοντας το «κερασάκι στην τούρτα» στο 63ο λεπτό.

Τα δεκατρία γκολ στη φετινή Superleague έφθασε ο 32χρονος επιθετικός και έπιασε τους Μπεργκ και Σολάρι, ενώ οι τρεις τους απέχουν μόλις ένα πλέον από τον Μήτρογλου, που συνχίζει στη Φούλαμ.

Σους 58 βαθμούς πλέον η ομάδα του Περιστερίου, που είναι σίγουρα στην δεύτερη θέση και ελπίζει σε «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Απόλυτος κυρίαρχος του ματς ο Ατρόμητος, -όπως μαρτυράει και το σκορ- και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, αν δεν κατέβαζε… στροφές.

Αντικατέστησε τους Γιαννούλη, Παπαδόπουλο και Μπρίτο ο Γιώργος Παράσχος μετά το 4-0 για να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος, αλλά ήταν πλέον αργά. Στους 31 βαθμούς και κοντά στην επικίνδυνη ζώνη έμειναν οι «κυανέρυθροι».

Πηγή: sport-fm.gr