Με χρηματικό πρόστιμο και όχι με ποινή κεκλεισμένων των θυρών θεωρούν στον Παναθηναϊκό πως θα τιμωρηθούν για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Η κλήση σε απολογία ήρθε χθες, αλλά το κατηγορητήριο δεν είναι «βαρύ».

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δεν έχει συντάξει κατηγορία εις βάρος της «πράσινης» ΠΑΕ για τα επεισόδια εκτός γηπέδου και η ευθύνη φαίνεται πως πέφτει στην Αστυνομία για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι η εκτόξευση αντικειμένων προς τους παίκτες των Κρητικών κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα και προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιάννη Δελφάκη.

Ο Εργοτέλης έκανε λόγο ότι άγνωστοι χτύπησαν στελέχη της ομάδας τους και ότι προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια, αλλά σύμφωνα με τον παρατηρητή δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αναφέρεται ότι 4-5 άτομα εισήλθαν ότι άνοιξε η πόρτα εξωτερικά για να γλιτώσει κόσμος, επειδή έγινε χρήση χημικών.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν τα όσα πιστεύουν στο «τριφύλλι»-που είναι υπότροπο-, τότε θα αγωνιστεί η ομάδα με κόσμο κόντρα στον Απόλλωνα και τον Άρη.

Πηγή: sport-fm.gr