Συνεχή είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Ιουνίου και θα έχει ως αντικείμενό της τη συνέχιση των Champions League και Europa League, αλλά και με τη διεξαγωγή του Euro 2020 το επόμενο καλοκαίρι.

Η γερμανική Bild γράφει σήμερα στον διαδικτυακό τόπο της ότι η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία έχει καταλήξει στη διεξαγωγή Final 8, με νοκ-άουτ αναμετρήσεις από τα προημιτελικά και έπειτα. Το Champions League οδεύει προς Λισαβόνα, με τον τελικό να διεξάγεται στις 22 ή 23 Αυγούστου, ενώ το Europa League θα φιλοξενηθεί στην Κολονία.

Επίσης, η επανέναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εκτιμάται πως θα γίνει για το διήμερο 8-9 Αυγούστου, με τους εκκρεμείς αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» (Γιουβέντους – Λυών, Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι και Μπαρτσελόνα – Νάπολι).

Παράλληλα, δημοσίευμα της καταλανικής Sport, επιβεβαιώνεται πως η επικρατέστερη ημερομηνία για τον τελικό του Champions League είναι αυτή της 23ης Αυγούστου, περίπου μια εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό του Europa League, ενώ τονίζεται η σιγουριά πως το ματς που θα κρίνει την κούπα, θα γίνει στο «Ντα Λουζ».

Παράλληλα, γίνεται αναφορά γι’ ακόμη μια φορά στη μείωση των αναμετρήσεων και τα μονά ματς των προημιτελικών και των ημιτελικών…