Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο Μίρνες Σίσιτς επιστρέφει στον ΟΦΗ. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο σλοβένος μέσος έκανε λόγο για… δουλειά που έχει αφήσει στη μέση, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτό το βήμα είναι το καλύτερο, τη δεδομένη στιγμή, για την καριέρα του.

«Επιστρέφω για καλό λόγο, ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και δεν θα πω ότι κάνω νέο ξεκίνημα αλλά να συνεχίσω αυτό που άφησα στην μέση γιατί χρωστάω πολλά στον ΟΦΗ. Σίγουρα, θα χρειαστώ μια εβδομάδα αλλά από εκεί και πέρα είναι απόφαση προπονητή.

Υπάρχει λάθος και από την δική μου πλευρά αλλά και από τον ΟΦΗ. Όμως, πιστεύω ότι τώρα βρήκαμε αυτό που θέλαμε, δεν υπάρχει πρόβλημα και είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα.

Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να πάμε καλύτερα” ενώ για το αν είχε προτάσεις πρόσθεσε λέγοντας ότι ”υπήρχαν προτάσεις όμως τώρα δεν παίζει ρόλο. Εγώ ήθελα να γυρίσω και πιστεύω ότι θα ήταν το καλύτερο για εμένα και την καριέρα μου».

Πηγή: Sport-fm.gr