Επιστροφή στις προπονήσεις και χρήματα για να τηρηθεί το πρωτόκολλο υγιεινής, θέλουν οι ομάδες της Super League 2.

Την Τρίτη έγινε τηλεδιάσκεψη, η οποία διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες, ανάμεσα στις 12 ΠΑΕ της κατηγορίας, προκειμένου να αποφασιστεί ποια θα είναι τα επόμενα βήματα από εδώ και πέρα.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να σταλεί αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις όπως εγινε και στις ομάδες της Super League 1, ενώ έγινε σαφές ότι υπάρχει πλάνο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρόβλημα είναι οικονομικό, αφού οι ομάδες χρειάζονται χρήματα για να καταφέρουν να υλοποιήσουν όλα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο υγιεινής και ελπίζουν να τα βρουν από το κράτος, την ΕΡΤ ή την ΕΠΟ. Παράλληλα, θα γίνουν και επαφές με τον ΠΣΑΠ για το θέμα της πιθανής μείωσης των απολαβών των ποδοσφαιριστών.

Μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης, η Super League 2 εξέδωσε την εξής ανακοίνωση.

«Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τις 12 ΠΑΕ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκε ομόφωνα: Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2».