«Δεν έχει χαθεί μέρα για το γήπεδο»

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Είμαστε στο σωστό δρόμο


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
19:15
23/12/2013
«Δεν έχει χαθεί μέρα για το γήπεδο»
loading

Την πρόθεση της ΑΕΚ ν’ αξιοποιηθεί και η τελευταία ώρα, ώστε να ξεκινήσει άμεσα να φτιάχνει το γήπεδό της, επιβεβαίωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης γιορτής της «Ένωσης», ο εκτελεστικός διευθυντής του τεχνικού τμήματος ευχήθηκε για το νέο έτος κι εξέφρασε την ελπίδα ότι στο ξεκίνημά του η ομάδα θα πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στο να επιστρέψει σπίτι της.

«Σ’ αυτή τη χρονιά που φεύγει έγινε το χειρότερο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Πιστεύω ότι τώρα όμως υπάρχει προοπτική. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε αυτά που χρειάζονται ώστε να ανέβουμε πρώτα στη Β’ κατηγορία και μετά να επιστρέψουμε. Εύχομαι ευτυχία, αγάπη και ο νέος χρόνος να είναι πιο καλός και πιο αισιόδοξος για όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσει στις δυσκολίες που περνάνε», είπε αρχικά ο Μπάγεβιτς.

Και μιλώντας για το θέμα του γηπέδου, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη στιγμή αυτό που έχουμε πει και που έχει πει ο κ. Μελισσανίδης, ισχύει και δεν έχει χαθεί καμία μέρα. Είμαστε στο σωστό δρόμο, καλά και δυνατά θα έλεγα και περιμένουμε το πρώτο βήμα που θα γίνει τον καινούριο χρόνο. Δεν ξέρω αν θα είναι σύντομα, αλλά μόλις αρχίσει θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή στο σπίτι μας».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει