Στη σκιά των αντιπαραθέσεων με τους συλλόγους για το ζήτημα των περικοπών, οι ποδοσφαιριστές της Premier League κινήθηκαν ανεξάρτητα και έστειλαν το δικό τους μήνυμα παρουσίας στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα εν μέσω κορονοϊού.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Τζόρνταν Χέντερσον είχε συσπειρώσει τους αρχηγούς όλων των ομάδων για να συντονίσουν το επόμενο τους βήμα ως συλλογικότητα, το οποίο και πραγματοποίησαν.

Οι παίκτες προχώρησαν στην ίδρυση της κολεκτίβας #PlayerTogether σε συνεργασία με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του NHS, μέσω της οποίας θα συνεισφέρουν οικονομικά σε όλες τις εστίες που το έχουν ανάγκη εν μέσω της κρίσης του Covid-19.

«Το #PlayerTogether αφορά εμάς, ως παίκτες και τη μεταξύ μας συνεργασία για να δημιουργήσουμε ένα εθελοντικό εγχείρημα και να διαχωριστούμε από οποιαδήποτε κουβέντα των συλλόγων ή της Λίγκας, ούτως ώστε να συγκεντρωθούν απαραίτητοι πόροι σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που διαμοίρασαν οι ποδοσφαιριστές μέσω twitter, κάνοντας σαφή την απομόνωση τους από τον ντόρο που έχει προκληθεί για τις μειώσεις μισθών με τις ομάδες και τους κρατικούς φορείς.

Πηγή: gazzetta.gr