Το έντονο λεκτικό επεισόδιο στην προπόνηση με τον υπηρεσιακό τεχνικό του ΠΑΟΚ Μάκη Χάβο ήταν η αιτία που ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε εκνευρισμένος από τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο Ουρουγουανός δεν ήθελε να πει το παραμικρό τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του.

Η στιγμή της κόντρας

Ξαφνικά ο υπηρεσιακός τεχνικός Μάκης Χάβος μαζί με τον μεταφραστή πλησίασαν τον Πάμπλο Γκαρσία και ξεκίνησε ένας λεκτικός διάλογος. «Αν δεν έχεις διάθεση, σήκω φύγε», είπε στον Γκαρσία, διακόπτοντας το οικογενειακό δίτερμα. «Με βάζεις σε λάθος θέση», του απάντησε εκείνος και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Κάποια στιγμή, ο Γκαρσία έβγαλε την πορτοκαλί φανέλα της προπόνησης, την πέταξε στο χόρτο και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Ο Γκαρσία κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις αρνούμενος να πει το οτιδήποτε.

Τι λέει ο επίσημος ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πως «πράγματι ο παίκτης είχε έναν διάλογο με τον Μάκη Χάβο όχι όμως κάτι περισσότερο. Ωστόσο μετά την προπόνηση διευκρινίστηκε από τον υπηρεσιακό τεχνικό πως δόθηκε άδεια για να φύγει από την προπόνηση ο Γκαρσία και δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας του από την διοίκηση.

Το παράπονο του Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής αργότερα, εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι η συμπεριφορά του Χάβου ήταν και είναι… απαράδεκτη απέναντι όχι μόνο στον ίδιο αλλά σε όλους τους παίκτες της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr