Τις τελευταίες μέρες, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της Σουηδίας από την Πορτογαλία στα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ, ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν, αποθέωνε τον εαυτό του.

Αυτή τη φορά και μετά το επιβλητικό 4-0 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Λιόν, αποφάσισε να πει… δυο καλές κουβέντες και για κάποιον άλλον. Πιο συγκεκριμένα έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του Έντινσον Καβάνι.

«Η παρουσία του κάνει ευκολότερα τα πράγματα για μένα. Βοηθάμε πολύ ο ένας τον άλλον. Αν δεν σκοράρω εγώ, το κάνει αυτός. Αυτό ήταν που μας έλειψε την περυσινή σεζόν.

Κάνει πολύ καλή δουλειά και στο αμυντικό κομμάτι και αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά και είμαστε πολύ πιο δυνατοί σε σχέση με πέρυσι» δήλωσε στην «L’ Equipe» ο Σουηδός σούπερ σταρ για τον Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος έχει πετύχει 10 γκολ σε 14 συμμετοχές στο φετινό Σαμπιονά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν και το πρότζεκτ των πρωταθλητών Γαλλίας. «Φέτος υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, γιατί κουβαλάμε τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, αν κάνουμε το παιχνίδι μας.

Η Παρί είναι σπουδαία ομάδα, αλλά η Μπαρτσελόνα, στην οποία επίσης αγωνίστηκε, ήταν κάτι διαφορετικό. Στη Μίλαν ήταν φανταστικά, το ίδιο και στη Γιουβέντους, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σπουδαία προοπτική» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr