Το τρίτο του τέρμα στο ιταλικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν σημείωσε ο Παναγιώτης Κονέ έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση και ωραίο τελείωμα στην αναμέτρηση της Μπολόνια απέναντι στην Ίντερ.

Φουριόζος μπήκε ο Παναγιώτης Κονέ στην αναμέτρηση της Μπολόνια απέναντι στην Ίντερ για την 13η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα για Τρίτη φορά στη φετινή Serie A, έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση στο 12ο λεπτό.

Ο Κριστάλντο τράβηξε δύο αντιπάλους αμυντικούς στα δεξιά, έσπασε την μπάλα στον Κονέ ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Χαντάνοβιτς και να δώσει προβάδισμα με 1-0 στην ομάδα του.

Μετά το σοκ, η Ίντερ άρχισε να ανεβαίνει και σταδιακά έφτασε στο σημείο να κυριαρχήσει σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ξεκίνησε με το γκολ της ισοφάρισης από τον Τζόναθαν.

Όσο κι αν πίεσαν στη συνέχεια οι παίκτες του Ματσάρι, όμως, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλύτερο, αφού ο τερματοφύλακας Κούρτσι αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για αυτούς.

Τη μία φορά, μάλιστα, που ο Ιταλός γκολκίπερ δεν ήταν εκεί, «καθάρισε» για… πάρτη του το δοκάρι, αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα και μετά από φάση διαρκείας, ο Ζεσούς δεν μπόρεσε να γίνει… Μεσσίας, βλέποντας δικό του σουτ να σταματά στην οριζόντια δοκό.

Πηγή: sport-fm.gr