Την πίστη ότι η Ρουμανία μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα του αγώνα στο Καραϊσκάκη και να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ εξέφρασε ο Βλαντ Κίρικες.

Ο ρουμάνος άσος δήλωσε πανέτοιμος να αγωνιστεί, επεσήμανε ότι την απόφαση θα την πάρει ο προπονητής του, τον οποίο και στήριξε με αφορμή τον χθεσινό παραλληλισμό του με τον Mr Bean από τον Μούτου!

«Αισθάνομαι εντάξει ιατρικά. Έχω γυμναστεί καλά και δεν φοβάμαι για να παίξω. Δεν ξερω εάν θα αγωνιστώ βασικός και που, για αυτό αποφασίζει ο προπονητής», τόνισε –αρχικά- ο Κίρικες και συνέχισε:

«Ήμουν απογοητευμένος με το αποτέλεσμα του αγώνα στην Ελλάδα. Πρέπει όμως να το ξεπεράσουμε αυτό και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι Έλληνες αποδείχθηκαν πολύ δυνατοί στην έδρα τους, αλλά πιστεύω ότι στο Βουκουρέστι με τη συμπαράσταση των συμπατριωτών μας μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα».

Ο ρουμάνος άσος παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολος ο στόχος αυτού και των συμπαικτών του…

«Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η Ελλάδα ήταν πολύ ισχυρή σε στημένες φάσεις, ελπίζω να έχουμε διορθώσει τα προβλήματα αυτά. Ο Μήτρογλου είναι ένας πολύ καλός επιθετικός».

Τέλος πήρε θέση στην… κόντρα που ξέσπασε χθες με τον Μούτου να παραλληλίζει τον Πιτσούρκα ως τον Mr Bean.

«Άντι δεν περίμενα να μην είσαι μαζί μας. Αυτό νομίζω πως είναι και το πρόβλημά του. Εγώ δεν νομίζω ότι μέσω του photoshop μπορούμε να χαλαρώσουμε την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ο προπονητής είναι εδώ και κάτι ό,τι καλύτερο μπορεί για την Εθνική».

Πηγή: Sport-fm.gr