Μια μεγάλη κόντρα υπάρχει στα play off για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή αλλιώς Πορτογαλία εναντίον Σουηδίας. Πάντως κατά τον σταρ των Σκανδιναβών σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση και αυτό είναι η Πορτογαλία.

Ο άσσος της Παρί θεωρεί ότι οι Ίβηρες είναι πιο πιθανό να βρεθούν στο Μουντιάλ, από ότι η δικιά του εθνική.

«Με την ομάδα και τους παίκτες που έχουν, οι Πορτογάλοι είναι φυσιολογικό να είναι φαβορί», δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τον επερχόμενο αγώνα των δύο ομάδων στη Λισαβώνα.

«Βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι εμείς τερματίσαμε δεύτεροι σ’ έναν όμιλο που υπήρχε η Γερμανία, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, ενώ οι Πορτογάλοι κατάφεραν να τερματίσουν δεύτεροι παίζοντας ουσιαστικό χωρίς αντίπαλο. Έτσι πιστεύω ότι εμείς το δικαιούμαστε περισσότερο να πάμε στη Βραζιλία από τους Πορτογάλους» συμπλήρωσε ο Σουηδός σούπερ σταρ.

Για τον αγώνα της Παρασκευής μίλησε και ο προπονητής των Σουηδών Έρικ Χάμρεν, ο οποίος προέβλεψε ότι σίγουρα θα γίνει ένα συναρπαστικό ματς μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων.

Επίσης προσέθεσε πως θα παίξει μεγάλο ρόλο η απόδοση των Ρονάλντο και Ιμπραΐμοβιτς που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει και ποια ομάδα θα προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είναι υπέροχο για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου που θα δουν τη μονομαχία δύο τόσο μεγάλων ποδοσφαιριστών όσο ο Ζλάταν και ο Ρονάλντο. Είναι λυπηρό που ένας από τους δύο θα πρέπει να απουσιάσει από το Μουντιάλ. Είμαι όμως σίγουρος ότι ο Ζλάταν δεν θα είναι αυτός», δήλωσε ο προπονητής των Σουηδών.

Πηγή: Sport-fm.gr